producenter

Producenter


Titta vad våra producenter har

Byskeugnen, Byske 

Byskeugnen är känd för sitt varma sken, sin genuina design och sin långa behagliga eftervärme. Kaminen passar i de modernaste hemmen likaväl som i stugan. Välj mellan två varianter, den Lilla eller den Stora. Båda tillverkade omsorgsfullt för hand. Med Byskeugnen får du ett rikare och varmare liv.

Sandugnen, Stockholm

Sandugn bygger på en teknik som har värmt våra hem i 100 tals år, kombinerat med en ny teknik som levererar jämn och behaglig värme under mycket längre tid med betydligt mindre kostnader och ved. 

Sandugnen är en Svensk kvalitetsprodukt med höga tillverkningskrav och produktkontroller.

Josefdavidsson, Reftele

Vår önskan är att hålla den svenska traditionen och hantverket kring gjutjärnsspisar levande. För att säkra kvaliteten på våra produkter arbetar dem med utvalda svenska och utländska gjuterier. I vår moderna fabrik i Reftele tar erfarna och skickliga hantverkare vid. De finputsar och polerar varje del innan de bygger ihop spisarna för hand.

Tiileri, Helsingfors


Oöverträffade effektivitetsförhållanden
Genom att välja en Tiileri spis får du den bästa effektiviteten på marknaden, den längsta värmeutlösningstiden och tillsammans med den en säker och trevlig yttemperatur.

Du kan välja precis rätt eldstad från vårt urval för din egen stil och behov. Tiileri har en eldstad för varje hem!

Alla eldstäder levereras med unika Tiileri-grindar.

Spismiljö

Scandinavisk Spismiljö AB är ett genuint familjeföretag som drivits av familjen Håkansson i över 30 år och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av brasvärme. De har ett brett sortiment med egna produkter från välkända varumärket Attityd men  har också agenturen i Sverige för erkända varumärken som Dovre, Westbo, Apartment, Rais, Kal-fire och Dimplex Opti-Myst. De har även agenturen för exklusiva Napoleon Grills från Kanada. 

Att välja braskamin är en förtroendesak. Hos Scandinaviska Spismiljös duktiga återförsäljare kan du få hjälp med hela processen från val av eldstad till det rena installationsarbetet. Välkommen att ta del av vårt deras sortiment!

Klassisk Värme, Falköping